Wij houden uw productie in beweging

Snel is een full service uitbestedingspartner voor de productie van verpakkingen en loyaliteitsacties.

Wij verwerken papier, karton en kunststof. Met een vakbekwaam team en de beschikking over een veelzijdig en 'state-of-the-art' machinepark staan we klaar om de productie uit handen te nemen bij storingen, machine-onderhoud of een tijdelijk tekort aan capaciteit.

Voor bedrijven die outsourcing als integraal onderdeel zien van hun productieplan zijn we een strategische partner met een structurele bijdrage aan het bedrijfsresultaat.

×
×
×

Over snel

wie we zijn en onze vacatures

profiel

Profiel

Snel is een team van flexibele en klantgerichte professionals op het gebied van kartonnen verpakkingen. De kennis en ervaring van dit team, in combinatie met een modern en efficiënt machinepark, leiden tot uitgebreide mogelijkheden voor het bewerken van karton en kunststof. Lees meer..



contactpersoon

Uw contactpersonen

De organisatie bij Snel is plat van opzet met daardoor een maximale verantwoordelijkheid per medewerker. Hierdoor is de gehele organisatie doordrongen van de verwachtingen die onze klanten hebben. Heeft u een vraag? Laat het ons weten! Maak kennis met ons team.

klanten

Tevreden klanten

De tevredenheid van onze klanten meten we voortdurend aan de hand van een NPS score. Heeft u ervaring met onze dienstverlening? Wij zijn zeer benieuwd naar uw feedback. Onze huidige score:
score

kwaliteit

Kwaliteitszorg

Snel staat voor kwaliteit. We zijn al ruim 25 jaar ISO 9001 gecertificeerd en voldoen al sinds 2006 aan de hoogste BRC norm. Continu zijn we in gesprek met klanten over de gestelde kwaliteitsnormen en eisen. Uiteraard hebben de operators en inpakkers een scherp oog voor de kwaliteit van de producten, daarbij geholpen door de nieuwste technische mogelijkheden zoals codelezers en lijmdetectie apparatuur. Alle orders worden bovendien begeleid door kwaliteitsinspecteurs. Lees meer..

milieu

MVO

De maatschappelijke verantwoordelijkheid vertaalt zich bij Snel in de juiste aandacht voor de medewerkers, zorg voor het milieu en het continu investeren in onze productiemiddelen zodat we ook in de toekomst onze klanten op de juiste manier kunnen bedienen. Om een bijdrage te leveren aan verantwoord bosbeheer, zijn wij FSC® gecertificeerd (licentienummer FSC-C155174). Lees meer..

vacatures

Vacatures

Vind je nieuwe baan bij Snel! Hier zie je de actuele vacatures. Zit je vacature er niet bij, maar wil je wel graag bij Snel werken of ben je op zoek naar een leuke (afstudeer)stageplek? Laat dit ons dan weten via een open sollicitatie.

Elke sollicitatie beoordelen we op basis van onderstaande waarden:

 • We zijn betrokken
 • We werken als een team
 • We komen onze afspraken na
 • Wat we doen, doen we goed
 • We streven continu naar verbetering
 • We werken veilig

Bedrijfsfilm

voor een indruk van Snel in beeld en geluid

Snel B.V.


Bedrijfsfilm

Bekijk

Samenwerken

dit hebben we te bieden

Meer efficiency en flexibiliteit van de eigen productieorganisatie
Met Snel staat u sterker!

De doorlooptijd van een productieorganisatie neemt exponentieel toe bij het stijgen van de bezettingsgraad. Het verschil van 90% bezettingsgraad ten opzichte van 80% is een verdubbeling van de doorlooptijd. De kosten gemoeid met spoedorders, onderbreken en heropstarten van werk, overwerk, ruimtebeslag, foutorders, herplannen, onderhanden werk, besturingslast, etcetera, zijn aanzienlijk en veelal verborgen. De levertijd en -betrouwbaarheid komt onder druk, net als de kwaliteit.

Uitbesteding van de productie zorgt voor overzicht en kostenverlaging in de eigen organisatie. De klanttevredenheid neemt toe i.p.v. af. Dit geldt ook voor de concurrentiekracht en het resultaat.

Minder investeringsdruk en lagere vaste kosten
Het flexibiliseren van kosten is een bewezen succesfactor. Met Snel activeert u deze formule.

Het optimum aan machine- en productie-capaciteit is sterk variabel. Marktomstandigheden en voorkeuren van klanten veranderen continu.

Investeringen vereisen financiële middelen, hetzij uit eigen dan wel vreemd vermogen. Deze middelen zijn vervolgens niet meer beschikbaar voor innovatie of andere activiteiten die het omzetresultaat van de onderneming stimuleren.

Machinecapaciteit leidt ook tot hogere vaste kosten. Voor veel bedrijven zijn het de vaste lasten die op lange termijn het verschil maken.

Lagere kosten voor onderhoud van machines en organisatie
Snel neemt kosten en zorgen uit handen

Machines vergen onderhoud en reparaties, veelal uit te voeren door derden. Daarmee niet alleen kostbaar, maar ook met als gevolg dat de productievoortgang (en daardoor de leverbetrouwbaarheid) afhankelijk is van hun (ad hoc) beschikbaarheid.

Ook de organisatie vergt onderhoud. Werving & selectie, opleiding en uitstroom van medewerkers zijn kostbare elementen in de bedrijfsexploitatie. Overwerk en uitzendkrachten zijn vaak noodzakelijk voor aansluiting van de eigen productiecapaciteit op de fluctuaties in de markt. De kosten daarvan zijn aanzienlijk en vaak verborgen, zeker wanneer de indirecte gevolgen (kwaliteit, ziekteverzuim, etc.) worden meegenomen.

Snellere response op kansen en veranderingen in de markt
Snel helpt u aan meer succes bij uw klanten

Klanten worden veeleisender. De variéteit van de verpakkingen neemt toe, seriegroottes nemen af en de gevraagde levertijd wordt korter. De verpakkingsindustrie is veelal klantordergestuurd en het houden van voorraad is slechts zelden mogelijk.

Het uitbesteden van productie leidt tot aanzienlijke verkorting van de doorlooptijd. Dit leidt tot een snelle reactietijd op ontwikkelingen in de markt, zoals een plotseling aantrekkende vraag.

Een directe toegang tot een veelzijdig machinepark biedt veel mogelijkheden om in te spelen op kansen in de markt door innovatieve oplossingen te bieden. Zeker wanneer daarbij gebruik wordt gemaakt van de aanwezige kennis en ervaring bij Snel.

Directe beschikbaarheid van expertise en gekwalificeerde machines
Samenwerken met snel is de juiste mensen en machines op het juiste moment beschikbaar hebben

De technische mogelijkheden met kartonnen verpakkingen zijn eindeloos. De productie vereist veelal speciale onderdelen, randapparatuur of een nieuwe machine. Lange termijn toezeggingen zijn in de markt voor verpakkingen zeldzaam. De terugverdiencapaciteit voor investeringen is daarmee onzeker.

De prestaties van de machines zijn daarbij sterk afhankelijk van de operators. Hun vakmanschap en gedrevenheid hebben een directe invloed op de prestaties en daarmee de concurrentiekracht. Continuiteit is bovendien een voorwaarde om het kennisniveau in de organisatie op peil te brengen, en te houden.

Bewerkingen

voor uw verpakkingen

Met Snel als productiepartner krijgt u op afroep de beschikking over een breed assortiment aan machines, volledig up-to-date en uit te breiden met speciale randapparatuur voor bijzondere klussen. De technische mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Voor iedere order kiezen we de juiste machine, daarbij rekening houdend met de complexiteit en orderhoeveelheid. De echte kracht van onze dienstverlening zijn echter onze medewerkers. Goed opgeleid en met de juiste motivatie zorgen zij voor de juiste expertise en overtuiging. Met een rotsvast geloof in de goede afloop zijn ze klaar voor elke uitdaging.

STANSEN

 • maximaal velformaat 820 x 1130 + 1020 x 1420 (mm)
 • mogelijkheid tot separatie & pregen
 • 70 gr. papier - 1200 gr. massief karton
 • golfkarton t/m 3 mm
 • kunststof: o.a. PE en PP
 • foodsafe
 • inkoop en opslag van stansmessen mogelijk

PICK & PLACE

 • maximaal 2-baans separaat
 • mogelijkheid tot in lijn pick & place en vouwplakken

VENSTEREN

 • maximaal 1100 mm dubbelbaans, inclusief ril-stans unit tot 240µ kunststof
 • maximaal 1400 mm dubbelbaans
 • mogelijkheid tot in lijn vensteren en vouwplakken
 • verwerking van los venstermateriaal en vanaf rol
 • venstermateriaal bij te leveren of vanuit voorraad Snel
 • mogelijkheid tot inplakken folie in tissuedozen

KONISCH OPZETTEN

 • maximaal 4-baans
 • ook tweevaks bakjes, eventueel met deksel
 • plasma apparatuur beschikbaar voor moeilijk te verlijmen oppervlakken
 • inkoop en opslag van opzetblokken is mogelijk
 • omdozen bij te leveren of vanuit voorraad Snel

VOUWEN / PLAKKEN

 • duplex, massief karton en golfkarton
 • automatische bundeling massief en golfkarton
 • autolock, langsnaad, vier- en zespuntsdozen, etc..
 • hoge snelheid productie voor langsnaad en autolock verpakkingen
 • plakken met koudlijm, hotmelt of een combinatie
 • automatische lijmcontrole en codelezers
 • plasma apparatuur beschikbaar voor moeilijk te verlijmen oppervlakken
 • mogelijkheid tot het aanbrengen van tape & tearstrips
 • mogelijkheid tot bundelen en sealen in kunststof folie met behulp van krimptunnel
 • diverse randapparatuur zoals frictie feeders voor het hoge snelheid opleggen van vlakke producten
 • omdozen bij te leveren of vanuit voorraad Snel

Dit is een kort overzicht van onze mogelijkheden. Heeft u een vraag en wilt u ons advies, een offerte of een afspraak? Laat het ons weten.

Stansen
Pick & place
Vensteren
Konisch opzetten
Vouwen / plakken

Portfolio

waar we goed in zijn

Oneindig veel verschillende soorten verpakkingen, sleeves, vensterdozen, loyalty acties etc. zijn door ons geproduceerd. Ook de variatie in materialen die we verwerken, is zeer divers. Hieronder enkele voorbeelden van deze producten.

Heeft u een vraag die u ons zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op. Wij laten zo snel mogelijk weten wat we voor u kunnen betekenen.

Noedels

gebak catering

Gebak-/catering

maaltijdvlees

Maaltijdsleeves

groene fruit

Groente en Fruit

hamburgers

Hamburgers

konische bakjes

Konische bakjes

Noodles

Food

1

Food

Voedselverpakkingen zijn er in vele verschillende soorten. Wij produceren vele verschillende oplossingen; van noedelbakjes tot aan maaltijdsleeves en hamburgerdoosjes. Dit alles conform BRC normen, zodat de voedselveiligheid gegarandeerd is.

flesverpakking

Drank

2

Drank

Elke drank heeft een eigen karakter. Voor de uitstraling in het winkelschap is het belangrijk dat de verpakking het karakter ondersteunt. Onze mogelijkheden op dit gebied zijn nagenoeg oneindig.

Food

Voedselverpakkingen zijn er in vele verschillende soorten. Wij produceren vele verschillende oplossingen; van noedelbakjes tot aan maaltijdsleeves en hamburgerdoosjes. Dit alles conform BRC normen, zodat de voedselveiligheid gegarandeerd is.

beauty verpakking

Cosmetica/farmacie

3

Cosmetica / farmacie

Bij cosmeticaverpakkingen draait het vooral om uitstraling. Net als bij farmacieverpakkingen is de communicatieruimte vaak beperkt door de beperkte afmeting van de primaire verpakking. Toch is de informatiebehoefte veelal groot. Wij hebben de kennis en mogelijkheden om hiervoor een oplossing te bieden.

verpakking

Transport/verzenden

4

Transporteren / verzenden

Door de opkomst van webshops vinden producten steeds vaker via de post of pakketdiensten hun weg naar de consument. De eisen aan verpakkingen zijn hierdoor sterk aan verandering onderhevig. De beleving bij de ontvangst en het uitpakken (de zogenaamde unboxing experience) is direct van invloed op de klanttevredenheid en daarmee de herhalingsaankomen. Snel biedt vele mogelijkheden op dit gebied.

verzendmap

Golfkarton

5

Golfkarton

In veel variaties te produceren, en daarmee voor vele toepassingen geschikt. Voor transport en opslag vaak de beste oplossing.

golfkarton

Overig

6

Overig

Voor talloze vraagstukken op het gebied van kartonnen verpakkingen heeft Snel al eens een oplossing geboden. Juist de combinatie van onze mogelijkheden brengt uw verpakking net die ene stap verder. Een doosje met bijzondere vakverdeling? Geen probleem! Een handvat en een venster, links en rechts gebogen om de hoek van de verpakking? Kom maar op! Een verzendverpakking die moet zorgen voor een wauw-effect bij het uitpakken? Wij zorgen ervoor! U vertelt ons wat u zoekt, en wij komen met een oplossing.

Nieuws

wat we u graag melden

Meer nieuws »

Contact

bel/mail/info

Vraag een offerte aan.
Binnen één werkdag in uw mailbox!
TOP Λ