Snel. Full service uitbestedingspartner

Wij stansen, vensteren, vouwen en plakken kartonnen verpakkingen, maar denken ook graag mee. Bijvoorbeeld bij het ontwerpen en de logistieke aspecten bij aflevering.

Ons streven is een langdurige en structurele samenwerking, maar wij staan ook voor u klaar bij incidentele opdrachten. Zakendoen met Snel betekent bovenal het ervaren van een hoge mate aan betrouwbaarheid, integriteit en betrokkenheid.

Onze doelstelling is een maximale tevredenheid van uw klanten.

Kwaliteitszorg
Snel staat voor kwaliteit. Al ruim 30 jaar zijn we ISO 9001 gecertificeerd en sinds 2006 voldoen we aan de hoogste BRC norm waarmee we garant staan voor strenge hygi├źnemaatregelen en veiligheid tijdens de productie van verpakkingen voor voedingsmiddelen.


Onze operators en inpakkers hebben een scherp oog voor kwaliteit, daarbij geholpen door de nieuwste technische mogelijkheden zoals codelezers en lijmdetectie apparatuur. Alle orders worden begeleid door kwaliteitsinspecteurs.

Team
Onze gehele organisatie is doordrongen van de verwachtingen die onze opdrachtgevers hebben. Heeft u een vraag? Laat het ons weten!

Capaciteit.

Flexibel en klantgericht

Direct contact opnemen

Laatste nieuws

AA+ certificering gecontinueerd
AA+ certificering gecontinueerd

Onze opdrachtgevers moeten kunnen vertrouwen op de maximale kwaliteit en voedselveiligheid van de te produceren verpakkingen. De BRC-certificering staat hiervoor garant, waarbij de AA+ kwalificatie aantoont dat we dit dagelijks meer dan serieus nemen. Na een onaangekondigde audit op 27 en 28 november is opnieuw vastgesteld dat we voldoen aan de strenge eisen op dit…

Lees meer

Nieuwe website
Nieuwe website

De website van de Snel is volledig vernieuwd en weer geheel in lijn met de moderne tijd. Voor bezoekers biedt de website complete informatie over de diensten die wij leveren.

Lees meer

Snel AA+ gecertificeerd na onaangekondigde BRC audit
Snel AA+ gecertificeerd na onaangekondigde BRC audit

Sinds 2006 is bij Snel een BRCGS gecertificeerd managementsysteem van kracht. Na het foutloos doorlopen van een onaangekondigde audit op 2 en 3 februari hebben we de hoogst haalbare BRC-score behaald.

Lees meer