S+N+E=L. Onze filosofie

S+N+E=L is onze bedrijfsfilosofie. Daarin staat de ‘S’ voor Safe en Schoon. Veiligheid staat dus voorop, gevolgd door hygiëne. Sinds 2006 is bij Snel een BRCGS gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem van kracht, waarbij we dagelijks het hoogst haalbare nastreven. De AA+ score bij de jaarlijks onaangekondigde audit onderstreept deze toewijding. Wanneer de veiligheid en hygiëne zijn geborgd, gaat onze eerste aandacht uit naar de ‘N’ van Nauwkeurigheid oftewel Kwaliteit. In elke ploeg zijn de kwaliteitsinspecteurs actief voor vrijgave van machines en het bewaken van de kwaliteit tijdens productie. Zij zorgen ook voor de steekproeven conform de afspraken met onze opdrachtgevers. Onze machines zijn voorzien van alle technische hulpmiddelen ter ondersteuning van de kwaliteitsborging, zoals lijmdetectie-apparatuur en codelezers.

Alleen wanneer de lichten op groen staan voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit, dan verschuift de focus naar de ‘E’ van Efficiency. Uiteraard bieden we onze klanten graag een maximale prijs/kwaliteitverhouding, dus is een optimale machinebezetting, steltijd en productiesnelheid bij elke order ons doel. Elke operator kan voor extra expertise een beroep doen op een collega of een voorman. 

Wanneer alle factoren zijn ingevuld dan bereiken we de bedrijfsdoelen, zoals:

  • Loepzuivere kwaliteit 
  • Loyale klanten
  • Leidend
  • Lonend
  • Etc.

Vacatures
Vind je nieuwe baan bij Snel! Hier zie je de actuele vacatures. Zit je vacature er niet bij, maar wil je wel graag bij Snel werken of ben je op zoek naar een leuke (afstudeer-) stageplek? Laat dit ons dan weten via een open sollicitatie.

Contact. Stel ons uw vraag.

Bel direct.
+31 (0)26-325 08 63

Ma t/m do: 08.00 – 17.00 uur
Vr: 08.00 – 15.00 uur

Laat ons contact opnemen

Laat uw gegevens achter dan bellen we u terug

Mailen.

Omschrijf uw vraag zo uitgebreid mogelijk.